KADİR ERMAN - OKUL MÜDÜRÜ

1987 yılında DiYARBAKIR da doğdum. ilk ve orta öğrenimimi Diyarbakır´da bitirdim. Sakarya Üniversitesi Okul öÖncesi öğretmenliğinden mezun olup 2010 yılında Söke Savuca İlkokuluna atandım. 2013/2014 Yıllarında Sazlıköy Anaokulunun müdürlüğünü yaptım. Anadolu üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü ve  Aynı zamanda Adnan Menderes Üniveristesi Söke İşletme Fakültesinde Kamu yönetimi bölümünden  2022 yılında mezun oldum.Ayrıca Kastamonu Üniversitesi Yönetim Organizasyon Bölümünde Yüksek lisansımı tamamladım halen Konya Selçuk Üniversitesinde Çocuk gelişimi ve Eğitimi üzerine Yüksek lisans öğrencisiyim. 2/10/2018 tarihinde Akçakonak Ortaokulu´na  müdür yardımcısı olarak atandım. 2019 yılında Kisir Ortaokulu´na müdür olarak atandım ve halen bu görevimi sürdürmekteyim.